Presentació Club de Lectura


 

Estrenem aquest espai on convidem a tots els més acostumats i els menys a animar-se.

Ara que la lectura ha tornat i gràcies a la pandemia ha vingut per quedar-se, aprofito per crear un espai on podem compartir molts dels nostres silencis; aquells moments on hem perdut el món de vista, i fins i tot ens hem cregut en un món imaginari.


Dic silencis perquè tots els lectors trobem en aquests la màgia de començar una nova història, de conèixer nous personatges, de viatjar a nous escenaris, de embriagar-nos amb nous perfums i teletransportar-nos a nous racons.


Així que per tots els que volem començar un altre viatge, espero poder ser una bona companyia de noves emocions, animar-vos a col.laborar, aportar, enriquir i compartir aquesta bellesa literaria que són les lletres, siguin en el format que siguin, de quan i d'on siguin.


No cal cordar-nos el cinturó, prometo crear l'espai més segur, enriquidor, amable i afable que trobareu en molt de temps.


Comencem el viatge?.

IDEA: reunir-se de tant en tant i comentar un llibre que llegirem conjuntament.

QUAN: En aquest cas proposo fer-ho el 2n Dissabte de cada mes.(fins a Maig inclòs)

ON: Restaurant -Cafè by Chef Rino - al Club Tennis Ribes

MATERIAL: Ganes, llibreta i bolígraf.

QUANTS: Màxim de 15 assitents.

COM: Confirmant plaça un cop feta la presentació, sempre i quan t'agradi


Sobretot m'agradaria convidar-te a passar un bon moment, a parlar de cultura, llibres i escriptors.A deixar de banda tot el soroll que ens envolta i l'acceleració constant que tant ens atabala. T'animo a llegir i sentir la companyia d'altres lectors per animar-te a fer-ho, i sobretot sense estress, presses ni obligacions.


Et demanaré 5 "MUST" de la teva biblioteca, si trobes que 5 llibres és poc, pots ampliar-ho a 5 autors. El mateix dia de la presentació - cumplimentarem un formulari i escriurem la nostra selecció. També podeu enviar-ho anònim , o signat, a la bústia del club; cafeliterarii@gmail.com (amb dues ii al final de literari). D'aquest primer café sortirà la nostra primera lectura del club!


No importa el genère, la temàtica, la época, ni la trama, el que si importa és la seva intensitat ,la teva emoció en llegir-ho,i en acabar-ho. Llibres d'aquells que marquen, que fan vibrar.


Si comencem aquest club, i ens acompanyes en aquest projecte del qual seràs soci literari , proposo 5 cafès literaris més, amb el següent calendari:

CALENDARI:

10 Desembre - Primera sessió.

Presentació del club, assignació de la primera lectura.

14 Gener - 11 Febrer - 11 Març - 8 Abril - 13 Maig - 13 Juny.

Horari: De 19-20 hrs

Lloc: By Chef Rino - Club Tennis Ribes - 08810 Sant Pere de Ribes.

De Juny a Setembre farem vacances i aprofitarem el bon temps per anar a la platja, montanya, desconectar, viatjar, i qui sap...potser per continuar descobrint nous llibres i experimentar.

Si veiem que se'ns queda curt sempre podem ampliar-ho.

A partir dels vostres suggeriments elaborarem un calendari/ planning

En total prendrem 6 cafès literaris plegats.

Un cada 2n dissabte del mes.

És imprescindible INSCRIURE'S en aquest enllaç:  Inscripció  



Moltes gràcies.



El teu Cafè Literari

cafeliterarii@gmail.com  









Comentarios

Entradas populares de este blog

Temporada 23/24

EL BALCON DEL OLVIDO - ESTEBAN MONEO - 17/06/2023

PREPARANT TEMPORADA 2023/24